Skiffer

Skiffer av högsta kvalitet

Vi erbjuder skiffer av högsta kvalitet för alla typer av projekt. Vi har ett stort utbud av skiffer till fördelaktiga priser. Låter du oss utföra arbetet får du dessutom 30 procents rabatt på det skiffer du köper in.

skiffer

En unik känsla med skiffer

Funderar du på att lägga exempelvis en gång av skiffer i din trädgård? Det är en riktigt bra idé. Skiffer passar i såväl moderna som klassiska miljöer och oavsett hur din villa och trädgård ser ut så kan du vara säker på att lösningen kommer att höja det estetiska intrycket.

Skiffer skapar en personlig och unik känsla. Lägger man skifferplattorna oregelbundet så kommer den framtida gången aldrig att sluta vara intressant: den hamnar direkt i blickfånget och ändrar karaktär både i takt med tiden och beroende på väder.

Skiffer - ett material med många fördelar

Varför välja skiffer? Det finns flera anledningar till detta och vi tänkte rada upp några av dessa här nedan och som följer:

  • Estetiskt tilltalande. Skiffer har en inneboende, naturlig skönhet som dock också är föränderlig. Dels i form av olika strukturer och dels också sett till att det finns väldigt många variationer i färg. Man kan blanda olika skifferplattor och få en unik och personlig lösning, likväl som man kan hålla det enhetligt och få en mer tidlös lösning. Skiffer ger alltid en modern touch, men utan att kännas konstlad eller påklistrad.

  • Hållbarhet. Skiffer är en sedimentär bergart som är känd för att klara stora påfrestningar och ett hårt dagligt slitage. Fördelen är att skiffer bara blir vackrare med åren och som - i takt med slitaget - blir mer personligt. Bergarten klarar av värme och den klarar av kalla minusgrader - liksom regn. Det är ett bra val för både inom- och utomhusmiljöer.

  • Miljövänligt. Det är ett naturligt material och det finns ett överflöd av skiffer. Väljer du denna stenart så väljer du ett bra alternativ för miljö och klimat.

  • Underhållsfritt. Skiffer kräver inget underhåll, mer än att du någon gång per år rengör plattorna. Jämför detta med exempelvis ett trädäck som behöver oljas in, slipas och impregneras med jämna mellanrum. Det senare är också en stor anledning till att många poolägare ser en stenläggning av skiffer som ett självklart alternativ till trä. Just det: skiffer är också vattenbeständigt.

skiffer

Köp skiffer av oss och låt oss utföra arbetet med ditt projekt!