Markarbeten Stockholm

Erfarna proffs på markarbeten i Stockholm

Vi är en professionell aktör inom markarbeten och fullständiga markentreprenader i Stockholm. Vi har en stark maskinpark, stora kunskaper och erfarna medarbetare som ger oss kapaciteten att genomföra markarbeten av olika typer och storlekar.

Vi lägger alltid ned vår själ i arbetet och vill vara det självklara valet för alla kunder – oavsett vilken sorts uppdrag det handlar om. Vi erbjuder ett brett urval av tjänster inom markarbeten: utgrävningar, dräneringar, rivningsprojekt, läggning av rör, sprängningar och finplanering av utemiljöer samt stensättning och plattläggning.

Som ett mångsidigt företag kan vi genomföra arbeten inom en trygg och säker entreprenad – vi har översynen över hela projektet och anlitar specialkompetenser bland våra många kontakter i branschen.

Kontakta oss om du är intresserad av att anlita oss för markarbete i Stockholm. Vi återkommer inom kort med en offert!


Markarbeten Stockholm stensättare i arbete

Markentreprenader i Stockholm med helhetsgrepp

Vi utför markarbeten i Stockholm åt såväl privatpersoner som företag och myndigheter. Kontakta oss för mer information om markarbeten och markentreprenad i Stockholm.

Alla våra anställda har den rätta utbildningen och certifieringen för att utföra alla arbeten på ett kompetent och tryggt sätt.

Vi är det trygga valet inom markarbeten

Som kund ska du känna att vi är det trygga valet när det handlar om markarbeten. Vi är tydliga när det handlar om offerter och skrivna avtal, det ska inte dyka upp några oväntade kostnader. För att du ska veta vad vi gör under varje skede av arbetet så har vi hela tiden en öppen dialog.

Våra kunder ska ha fullständig kontroll på vilka arbeten som utförs, vad kostnaden kommer att bli och hur lång tid det kommer att ta. Blir det några problem på arbetsplatsen kommer du som kund att bli den första att få veta detta.

Vi utför de flesta typer av markentreprenader i Stockholm med omnejd. I detta ingår ett tryggt och kvalitativt helhetspaket där allt från planering och projektering till slutbesiktning ingår. Vi är med dig hela vägen genom markentreprenaden.

Flexiba och kommunicerande 

När vi utför markarbeten i entreprenadform så kompletterar vi alltid våra egna medarbetare med noga utvalda samarbetspartners. Detta skapar en flexibilitet och möjlighet att genomföra alla de delar som behövs i ett fullödigt markarbete. Vi tar hand om hela markentreprenaden från första spadtaget till det sista!

Varför ska du välja just oss för ett markarbete i Stockholm? Vår erfarenhet och djupa kunskap är ett bra skäl. Vi har utfört en mängd projekt, har sett det mesta och har i och med detta ett stort försprång mot nyare aktörer på marknaden.

Vi delar gärna med oss av referenser

Hör gärna av dig till oss för referenser – vi delar gärna med oss av kontaktuppgifter till tidigare och befintliga kunder. Nöjda kunder är alltid den bästa reklamen för en företagare – och vi hoppas att du kan bli en framtida referens för oss.

Kontakta oss redan idag för frågor om markarbeten, dränering, VA-schakter, asfaltering, stensättning eller finplanering av utemiljöer. Vi återkommer så fort vi kan med en offert. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Vi är ditt självklara val för markarbeten och markentreprenader i Stockholm!

Kompletta markarbeten inom en heltäckande entreprenad