Om oss

Mer information om företaget

Vi är ett Stockholmsföretag med stensättning och markarbeten som främsta arbetsområde. Vi är även erfarna och kunniga när det handlar om bygg och renovering. Bygg- och anläggningsarbeten, snickeri, måleri, lokalvård finns bland de tjänster vi kan utföra. 

Vi kan hjälpa våra kunder med stora och små uppdrag inom alla våra specialområden. Med hjälp av duktiga underentreprenörer och samarbetspartners från olika branscher kan vi även genomföra hela projekt i form av totalentreprenader. Vi tar vårt arbete på allvar i alla led, har en stor yrkesstolthet och gör alltid gör vårt bästa när vi utför en markentreprenad eller någon annan av våra specialiteter.

Låt oss bli samarbetspartner inom markarbeten – vi kan garantera ett gott arbete av erfarna och välutbildade medarbetare och utfärdar goda garantier.

Våra arbeten är ansvarsförsäkrade. Alla uppdrag är lika viktiga för oss, oavsett om vi arbetar för en privatperson, ett företag eller en bostadsrättsförening. Stora eller små projekt – du kan alltid lita på att vi gör vårt bästa.

Vi ger din utemiljö ett lyft